| sarkı oyunu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
oykum97 ADMİN
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 27 Nerden : izmir sarkı türü : rap,rock rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : ruh hali : Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: sarkı oyunu Paz Ağus. 24, 2008 1:24 pm | |
| üssteki bi sarkı ismi soler alttagi o sarkının sözlerini yazar
tokio hotel ready set go!
iyi eglenceler | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 29 Nerden : kral izmir sarkı türü : POP AMA ÇOĞUNLUKLA DÖNEME BAĞLI OLUR rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: sarkı oyunu C.tesi Ağus. 30, 2008 8:52 pm | |
| NERDEN BİLELİM BİZ SEN BİLİYOSAN YAZ | |
|
| |
pikachu23 UZMAN
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 27 Nerden : izmir sarkı türü : rap,ROCK,pop rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : ruh hali : Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: sarkı oyunu Paz Ağus. 31, 2008 8:30 pm | |
| ben biliyorumm koyayım durun...
We were runnin' through the town Our senses had been drowned No place we hadn't been before
We learnt to live and then Our freedom come to an end We have to break down this wall
Too young to live a lie Look into my eyes
Ready, Set, Go! It's time to run The sky is chancing, we are one Together we can make it While the world is crashin' down Don't you turn around
We are looking back again On loneliness and pain Never been so wide awake
Breath slowly in and out Somewhere behind the clouds I can see the mornin break
Too young to live a lie Look into my eyes
Ready, Set, Go! It's time to run The sky is chancing, we are one Together we can make it While the world is crashin' down Don't you turn around
Leave it all behind you now The final wall is breaking down We are what it's all about Nothin can stop us now
I promise you right now I'll never let you down
Ready, Set, Go! It's time to run The sky is chancing, we are one Together we can make it While the world is crashin' down Don't you turn around yabancı anlar mısnız?
alttaki sölüyorum ciara-goodies | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 29 Nerden : kral izmir sarkı türü : POP AMA ÇOĞUNLUKLA DÖNEME BAĞLI OLUR rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Eyl. 01, 2008 10:46 am | |
| VAY BE AFERİN AMA İNGİLİZCE SORMAYIN YAAA | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Eyl. 01, 2008 7:16 pm | |
| OK Mİ İNGİLİZCE SORMAYIN İNSANIN YAZASI GELMİYO | |
|
| |
oykum97 ADMİN
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 27 Nerden : izmir sarkı türü : rap,rock rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : ruh hali : Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Eyl. 01, 2008 7:49 pm | |
| | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu Salı Eyl. 02, 2008 6:36 am | |
| ne gülüyon adminnnn | |
|
| |
oykum97 ADMİN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Salı Eyl. 02, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu Salı Eyl. 02, 2008 4:14 pm | |
| | |
|
| |
pikachu23 UZMAN
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 27 Nerden : izmir sarkı türü : rap,ROCK,pop rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : ruh hali : Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: sarkı oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 5:03 pm | |
| | |
|
| |
oykum97 ADMİN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 5:23 pm | |
| ewt komik | |
|
| |
pikachu23 UZMAN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Eyl. 08, 2008 11:06 am | |
| bencede komik | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Eyl. 08, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
oykum97 ADMİN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Cuma Eyl. 12, 2008 9:31 pm | |
| iyi ok hade baslayın türkce olsun ornek hımmm... tarkan dudududu | |
|
| |
TuGbiSkOmM---- GELİŞMİŞ ÜYE
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 28 Nerden : izmir sarkı türü : rap-rock rap : tecrubesi : uyarı! : hangi takımı tutuyosun : ruh hali : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: sarkı oyunu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:01 pm | |
| Ağlamadan ayrılık olmaz hatıralar uslu durmaz Kalanlar gideni gönlünde taşır aşk sevene yük olmaz Biz böyle bilir böyle yaşarız
Ooo ooo o da biliyor Ooo ooo o da seviyor Ooo ooo bile bile kafa tutuyor aşka Gözü kara o yine bildiğini okuyor
Çiçek gibi tazecik kıymetli bir tanecik anasütü gibi tertemiz Dudu dudu dilleri lılık lıkır içmeli gözleri derya deniz
Bu gönül ona torpil geçiyor etrafında fır dönüyor El bebek gül bebektir o ne yapsa inadına hoş görüyor Kara kara düşündürüyor
Tekrar -A-
Sen güldüğüme bakma gör de duyd a inanma Tuz buz oldu bu kalp ah onbin parça Aldığım her nefeste attığım her adımda Burda olsa ah cancağazım yanımda olsa
Tekrar -B-
Ata ata dertleri hep içime attım İnsan gibi yaşamak benim de hakkım İçimdeki zemberek kırıldı artık Tamiri mümkün değil ise işte o gün yandık Hergün yağmur yağabilir Herkes hata yapabilir Birbirimize tutunursak Belki güneş doğabilir
Tekrar -B-
:D:D bnde şrkı sööliim malum tahrip izleri(kolera) | |
|
| |
pikachu23 UZMAN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Perş. Eyl. 25, 2008 6:40 pm | |
| ay valla süper bi şarkı sağol tugbişkom | |
|
| |
oykum97 ADMİN
| Konu: Geri: sarkı oyunu C.tesi Eyl. 27, 2008 12:19 pm | |
|
[Sago Verse] Kaz kuyuları bul madeni, yaz medeni insanca halini Kağıdın bedenine. Nedeni ne olursa olsun, problemin kefeni beyninde bekler. Kalbine inen acı gülmekle geçer ilacını bulmalısın. Tacını takmalı, ağacını sulamalısın. bağcıklarını bağlamalı yola koyulmalısın. takriklerine aldanma şeytanın, irade muhafızına seslen emret!… tuhaf olan iktidarı aklında yok et!… servetin paha biçilmez kısmet. hasret üzerine bal katılmış acılıktır. kabuşmanın meselesi andır. kapım açıktır ardına kadar, ahım göğe varan mihmandır. yapılan gaftır. çok bilen yanılır, bok yiyen anırır tok ferd acıkır, hokkabaz yaratır kelimelerimin üzerine döktüğüm sos kulağına yapışır. Apışırsın!… Çat kaşlarını zaman gelince, diş göster iblise hadise ergeç çözüleceki mazide kalan sis bugüne iz bırakacak biz gömülecek, his denizinde kulaç at!… Yeri gelince bat!… Birisi hakeder, kimisi kahreder, birisi mahveder günleri Ez-geç kasveti !…
[Kolo Verse] Sıkıldım artık zaman aksak Kerem Aslı’ya dursun ihtiyacı yok kalbimin aşka, bu baş dödürüşten naz alırsan başka gel. adım esen, alış burda eser yer, rüzgarıma dayanamaz herkes der yeter, başı dumanlı her dağ beni mest ederken seni terkeder.
M….’i kurusun kalemi kanla dolsun yazar el bilmez kendini b.k…. olsun, kendini kurutsun adam olamayan densiz, gerçek gizlensin adam olamayan densiz, şopar olsun düşmanı bana muzaffer kılmayan Rabbime hamd olsun çek silahını vursun, rapim inkar olsun 4 yol ağzında Rap pusulam olsun.
Dişimi kıracağım biriside haddini bilsin kirli ruhlarını mis gibi parfüm gizlesin sütyene katkı verilsin, gerçek gizlensin sahteleşsin kızaran her göz visinelensin ve de kızaran her yüz ödüllensin namlu kurşunu içsin,benden seksin
Kesince kalbi, dışarı taşan insan sürüsü sert söz yüzeylerini itinayla temizleyen, kem göz sahiplerini inleyen insan güdüsü lakin zalim haine tayin olan her narin ver yakayım bir tütün dişikişiklere fiş keser tribin, dolu mu tribün? Üstübüde tüter ün.
Mutluluk öldü açlıktani edildi malup yüzünde tahrip izleri malum dilim atik, anlattıklarım akik herkese bulunur talip herkese var bir sahip, sor O’na sıkışma bir bir gerçek kesit, çok basit ben buyum ruhum mücahit
HADE BNDEN Bİ SARKI YAZ BE ABEE (((((((Sagopa Kajmer-beyâban 2008)))))
| |
|
| |
pikachu23 UZMAN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Salı Ekim 21, 2008 10:39 pm | |
| Kuşkularıma bir kuş kondu,saçlarımda kış soludu. Hınç kuruttu mutluluğunu,tırs bu kez bu hırs sorunlu. Hayat zulümlü, kader oyunlu Kim yerden toplayacak sürgün kader yorgununu ? Her işte bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır. Terim işimin kanıtıdır. Peynirimde gözü olan karga,kanatların elimde kırılır, Üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır ? Kırık hayaller kaç satır ? Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır , Hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır, bende firari bu sır. Ben yapmadan önce kendi gölünde salını batır ! Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti. Saflığında lekeydim, af buyur zaman bir hayli geçti. Yunus şıkkı seçti, 3 yanlışım 1 doğrumla çekti gitti. Bütün hikayem burda bitti.
Beyâban, Bârâ'nın yaşı gözümün, özü bed nâm salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvalim suskun, dokunan bana mendil tutsun . Beyâban, Fırtınan beni kavurur, Gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle... Etmeee..eylemeee..
Yüreğimin tel örgüsünü paramparça eden haydut, Hain çelmesiyle pusuda bekler,yüzüme bakar nemrut Sedamla gecenin örtüsünü yırttım dilini tut. Şüphelerim seslendikçe geçilemeyecektir benim hudut. Bak (bak) ,güneş parlaklığıyla yüce,deniz dalgalarıyla ulu. Heybetimin rüzgarıyla söğütçesine titredi Rabb'in kulu, Göğe açılan iki elimin bil ki birdir yolu Mikrofon icad oldu,elim yazdı, vurdum sağlı sollu Öldürme gözlerini görünce beni simamı belle ! Lisanım benimle koç, kül yutmaz hile Bir beyitte çift sille Bile bile gülümse Ağırbaşlı bir dille mürekkep yalar bu dede (eee) Uykusuz geceyle aşka dal, tam ortasında uyuya kal Bu acımasız hayal bir kabusun esiri ve kör topal Kendime verdim emri, kim çekerse çeksin resti Başı dönük divanenin avare gezer hisleri.
Beyâban, Bârâ'nın yaşı gözümün, özü bed nâm salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvalim suskun, dokunan bana mendil tutsun . Beyâban, Fırtınan beni kavurur, Gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle... Etmeee..eylemeee..
hadi bi sarkı da benden shareefa need a boss
| |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Kas. 17, 2008 6:25 pm | |
| hiç uğraşamam ama ne yapalımmm ekmek parası yazıyoz bişiler işte... | |
|
| |
oykum97 ADMİN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Kas. 17, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu Ptsi Kas. 17, 2008 6:29 pm | |
| | |
|
| |
pikachu23 UZMAN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Cuma Kas. 21, 2008 1:15 am | |
| | |
|
| |
rumeysa BAŞDAŞ ZEKİ UYE
| Konu: Geri: sarkı oyunu C.tesi Ara. 06, 2008 2:05 pm | |
| ya kardeşim yazcak bişi bulamıyosunuz bari bişi yazmayınnda ben rahat rahat kırıyım şu rekoruuuu allah allaaaahhh deme heç | |
|
| |
pikachu23 UZMAN
| Konu: Geri: sarkı oyunu Perş. Haz. 18, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
| sarkı oyunu | |
|